Спілкування з європейськими чоловіками

Це те, що потрібно знати під час спілкування з європейськими чоловіками

Як спілкуватися з європейськими чоловіками на сайті

Сайт знайомств Globe Romance орієнтований насамперед на чоловіків з Німеччини та Швейцарії, які бажають знайти супутницю життя серед жінок з України. Європейці здебільшого обережно та уважно підходять до вибору кандидатки, оцінюючи її виховання, манеру спілкування, зовнішній вигляд та інші параметри. Ображатися на них за це марно – німці та швейцарці звикли все робити ґрунтовно, приділяючи увагу дрібницям. Як же спілкуватися з європейськими чоловіками, щоб не допустити фатальної помилки і не залишитися без нареченого? Спробуємо розібратися у цьому питанні.

Особливості менталітету німців та швейцарців

Українські жінки, які вважають, що люблячий чоловік стерпить будь-яку її забаганку, глибоко помиляються, застосовуючи ту ж стратегію з європейцями. Німець і швейцарець просто не зрозуміють вашої претензії щодо неврученого подарунка або букету квітів, тому що дарувати букет жінці з кожного приводу в Німеччині та Швейцарії не прийнято. А подарунки німкені взагалі можуть вважати неповагою до фінансової незалежності жінок.

Не спрацює з європейцем і програма спокуси із застосуванням маніпуляцій, напівнатяків, двозначності вчинків та фраз. Будь-яка незрозуміла дія може відштовхнути іноземця, а відвертий флірт німець просто… не помітить. Саме тому, якщо ви чогось хочете досягти, говоріть про це прямо та чесно.

Для німців та швейцарців характерна стриманість, але лише у суспільстві. Вдома чи в інтимній обстановці європеєць здивує вас своїм темпераментом та емоційністю.

Спілкування української жінки з німцями ґрунтується на принципах рівноправності статей. Просто вони так звикли, бо німкені в рідній Німеччині здебільшого феміністки і ревно оберігають свою незалежність. Тому чоловікам зі Західної Європи українські дружини подобаються тим, що не намагаються домінувати і керувати чоловіками. Використовуючи принципи рівноправності, німці активно допомагають своїй жінці по господарству та займаються з дітьми і з тієї ж причини виплачують свою половину рахунку у ресторані на першому побаченні. Другу половину має виплачувати, зрозуміло, кохана жінка. Так трапляється не завжди, проте радикальний фемінізм, за правилами якого живе багато німкенів, дуже впливає на поведінку німецьких чоловіків.

Краса жінки для німців не найголовніша. Європейці приділяють велику увагу особистісному зростанню, кар'єрі та вимагають цього від своїх фрау. Внутрішній світ так само важливий, як симпатичне обличчя та гладка шкіра. При цьому більше цінуються не пасивні якості, наприклад, доброта або вміння слухати, а гострий розум, ділова хватка, широкий кругозір і рівень освіти.

Незважаючи на явні відмінності, менталітет чоловіків Західної Європи найближчий жінкам із України, тому між німцями та українцями так багато міцних шлюбів.

Правила спілкування

На сайті знайомств Globe Romance реєструються звичайні люди, чиї серця сповнені надій знайти хорошу дружину. Починаючи знайомство, вони чекають тепла, підтримки та приємного спілкування. Українській жінці не обов'язково дотримуватись світського етикету і з усім погоджуватися, однак є негласні правила спілкування з іноземцем, які порушувати не можна:

  • неприпустимі грубість, хамство, сарказм – намагайтеся бути чемною та коректною;
  • не чіпайте у розмовах тему релігії, національності, фінансового добробуту вашого опонента;
  • не використовуйте у мові образи, погрози, нецензурну лексику;
  • виключте шантаж, здирницькі прохання щодо матеріальної допомоги, у тому числі вимоги грошей та подарунків.

Секрети спілкування з німцем

Не викладайте всі свої секрети при першому побаченні чи у листі. Поділіть інформацію на частки, щоб ваш співрозмовник був зацікавлений у спілкуванні. Якщо перше знайомство пройде успішно, німець довго і методично вивчатиме вас, перш ніж наважиться зробити наступний крок. Від онлайн-листування до першої зустрічі може пройти 3-6 тижнів, а від першого побачення до реєстрації шлюбу – не один рік. Набирайтеся терпіння, тому що результат вартий тривалого очікування. Німці – відмінні сім'янини та вірні супутники, всі зусилля спрямовують на гармонію у відносинах та добробут своєї сім'ї.

Не перетворюйте листування на банальний допит, щоб не давати приводу думати про вашу меркантильність, розважливість та емоційну байдужість. У розмові двох людей, що симпатизують один одному, присутні легкий гумор, компліменти, обговорення якихось значущих подій, історії з життя, можливо, мрії про майбутнє і розповіді про найближчі плани. Пам'ятайте, що неприпустимо говорити з кандидатом у чоловіки про невдалий досвід з іншими здобувачами вашої уваги, а також розкривати подробиці ваших минулих любовних стосунків, хворобливого розлучення та інших драм вашого життя.

Як можна рідше використовуйте в листуванні смайлики і не завалюйте чат анімованими картинками, прикольними відео та посиланнями, бажаючи доброго ранку, доброго вечора, приємного апетиту і т.д. Щоб висловити емоції та почуття, достатньо правильно підібрати слова і написати своєю рукою від щирого серця. Німцю чи швейцарцю буде подвійно приємно, якщо текст буде німецькою мовою.

Складності спілкування

Беріть до уваги, що німці та швейцарці не є абсолютними знавцями у питаннях знайомств та флірту. Цілком імовірно, що ваш опонент з листування зазнає труднощів у спілкуванні. Це може відбуватися з різних причин, серед яких:

  • сором'язливість;
  • відсутність спільних тем для розмови;
  • мовний бар'єр;
  • невміння підібрати потрібні слова;
  • банальна обережність та небажання квапити події.

Якщо за часів СРСР дітей навчали німецької мови у школах, то сьогодні всі школярі вивчають англійську, тому спілкування з чоловіками-німцями для жінок із України ускладнюється через мовний бар'єр. Варіантів вирішення проблеми кілька:

  • німець вчить українську;
  • ви вчите німецьку;
  • комунікація відбувається мовою міжнаціонального спілкування, тобто англійською.

Оскільки українська мова німцю не потрібна (адже в Україні він жити не збирається), вихід очевидний. Вивчення німецької мови жінці необхідно, якщо вона має намір жити та працювати в Німеччині чи Швейцарії.

Про педантичність німців ходять легенди. І справді, чоловіки Німеччини ґрунтовно підходять до вирішення будь-якого питання, включаючи вибір супутниці життя та планування витрат. країнським жінкам часом незрозуміла сувора економія німців стосовно звичайних речей, тому їх часто звинувачують у скупості. Начебто дрібниця, але цілком може зіпсувати відносини, що починаються..

Як спілкуватися з німцем

Слід зазначити, що етапи спілкування з німцем йдуть один за одним не так швидко, як цього хотілося б жінці. Якщо в Україні вважається нормальним познайомитися в Інтернеті і одразу призначити зустріч, то з чоловіками із Західної Європи доведеться спочатку довго переписуватись. Німці обережні, вибіркові, тому зважитись на перше побачення офлайн їм досить складно. Жінці допустимо виявити ініціативу, проте, якщо часу з першого знайомства минуло небагато, можна почути відповідь: «Ще рано».

Найкраща атмосфера для онлайн-спілкування – це щира зацікавленість обох. Якщо чоловік вам не сподобався, не варто переписуватись і спілкуватися з ввічливості або з метою покращити свою німецьку. Завжди відповідайте на вітання і чемно прощайтеся, як того вимагають елементарні правила етикету..

Німці та швейцарці – люди, не досвідчені у мистецтві флірту та зваблення, тому двозначні фрази, натяки та відверті питання просто не зрозуміють. До того ж писати чи говорити малознайомій людині на камеру фрази із сексуальним підтекстом – це моветон.

Накопичивши досвід спілкування з українськими чоловіками, жінки України на першому побаченні з німцем приховують свої емоції та набувають незалежного вигляду. В результаті іноземець бачить вашу холодність, байдужість і робить висновок, що вам він не цікавий. У спілкуванні важливо виявляти інтерес правильно: слухати, дивлячись у вічі, ставити запитання, уточнювати, дружелюбно посміхатися. Посмішка - це безвідмовний засіб, щоб привернути до себе співрозмовника.

Чому німці хочуть спілкуватися з українськими жінками

Про красу, розум і темперамент українських жінок відомо в усьому світі. Німці та швейцарці особливо активно шукають подруг і дружин на теренах України, і цьому є кілька вагомих причин:

  1. Незалежність німецьких жінок. Німки з дитинства виховуються на принципах рівноправності статей, тому дуже цінують свою незалежність від чоловіків. Більшість з них – переконані феміністки, причому радикального напрямку, тому вважають себе домінуючими членами суспільства. Фемінізм яскраво проявляється у всіх сферах діяльності, включаючи сімейні стосунки, що неминуче веде до конфліктів між чоловіком та дружиною. Зрозуміло, що безуспішні спроби створити гармонійний шлюб із співвітчизницями у результаті приводить німецьких чоловіків на сайти знайомств. Оскільки дівчата з України ідеями фемінізму не горять, їх вважають найкращим варіантом для шлюбу.
  2. Краса та жіночність українських дівчат. Німки, на відміну від слов'янських жінок, мають характерну зовнішність: велику, щільну статуру, широке обличчя. Серед жінок Західної Європи є і справжні красуні, проте жодна з них не прагне підкреслити свої зовнішні якості елегантним одягом, зачіскою, макіяжем. Українки, навпаки, стежать за собою і навіть в магазин одягаються як на свято.

Для німкені головний пріоритет у житті – це вона сама та її кар'єра. Для українки важлива сім'я, домашній затишок, гармонійні стосунки із чоловіком. Слід уточнити, що німецькі чоловіки шукають не домогосподарок, які вміють смачно готувати та підтримувати лад у будинку, оскільки самі чудово справляються із цими завданнями. Вони мріють про гармонію, спокійне, упорядковане сімейне життя, де дружина завжди підтримує чоловіка, виявляє турботу і увагу.

  1. Спільна історія. Цей пункт має опосередковане відношення до бажання німця знайти дружину в Україні. Проте саме масштабні історичні події минулого породили багато міцних міжнародних шлюбів. На території України та країн СНД досі мешкають цілі династії етнічних німців, а найбільш заповзятливі повернулися на історичну батьківщину за програмою Spätaussiedler, організованою урядом Німеччини. Таким чином, у добровільних мігрантів з'явилася можливість порівняти українських та німецьких жінок і зробити висновки не на користь останніх.

Отже, українські жінки мають як мінімум три переваги, щоб перевести листування в площину реальних зустрічей і привести стосунки з німцем до шлюбу.

Чому не варто затягувати онлайн-спілкування

Німці здебільшого порядні, дисципліновані та виховані люди. Однак і серед них зустрічаються ті, хто розпочинає знайомство з обману. Це одружені чоловіки, які шукають подругу для інтимних зустрічей або розважаються таким чином, щоб потішити чоловіче самолюбство.

Спілкування з одруженими німцями може тривати роками, а зустрічі будуть рідкісні та нерегулярні. Затягуючи листування та відкладаючи момент зустрічі, чоловік намагається захопити, закохати в себе дівчину, щоб вона його не покинула, якщо дізнається про сімейний статус свого друга.

Щоб не стати черговою іграшкою одруженого чоловіка, не потрібно розтягувати листування на півроку та більше. Для того, щоб зважитися на перше побачення, нормальній людині потрібно 2-4 тижні, рідше 1-2 місяці.

Онлайн-спілкування української жінки з німцем може відбуватися за допомогою приватного чату на сайті Globe Romance. Це зручно, доступно для всіх учасників проекту з будь-яких гаджетів: смартфонів, планшетів, ноутбуків та персональних комп'ютерів. Ви можете скористатися будь-яким іншим месенджером або каналом відеозв'язку для спілкування з потенційним кандидатом, але ми рекомендуємо залишатися в межах платформи Globe Romance, доки ви не переконаєтеся, що ваші стосунки готові перейти в площину реальних зустрічей.

Go back