Як пройти шлях від знайомства на сайті до першої зустрічі

Я познайомилася з чоловіком онлайн, що далі?

Як пройти шлях від знайомства на сайті до першої зустрічі

Інтернет - доступний і зручний засіб спілкування, де справжні емоції та почуття часто ховаються за смайликами та красивими фразами. Познайомитися з чоловіком на сайті знайомств не так складно, проте зацікавити його та перевести у площину реальних зустрічей дуже непросто.

Ми підготували для дівчат докладну інформацію про те, як зацікавити дорослого чоловіка у листуванні, якщо це громадянин Німеччини або Швейцарії, який розмістив анкету на сайті Globe Romance з метою знайти супутницю життя.

Нюанси оформлення анкети

Успіх вашої анкети, опублікованої на сайті знайомств, залежить від візуальної частини. Через фотографію європеєць отримує уявлення про вашу зовнішність, манеру одягатися, про естетичний та художній смак. Тому дівчині необхідно вибирати якісне, чітке, красиве фото, де добре видно обличчя, фігуру та інші деталі. Шукайте зображення із позитивною енергетикою: наприклад, моменти щастя чи щирої радості. Фотографія має передавати настрій та викликати бажання розпочати знайомство.

Не використовуйте для обробки фотографій різні пресети, фільтри, прикраси, фотошоп. Ваші зовнішні дані не повинні відрізнятися на зображенні в анкеті та реальності. Не починайте знайомство з обману, адже нюанси вашої зовнішності, які ви приховуєте під фотошопом, рано чи пізно побачить ваш друг.

Не соромтеся себе, адже кожна людина індивідуальна, а її найкращі якості криються всередині, а не зовні. Дайте можливість іноземцю побачити у вас особистість, а не гарну картинку. Використовуйте тематичні фото, які відображають ваші якості через вчинки: наприклад, ті, на яких ви годуєте кошеня (собаку, птахів) з рук або працюєте в офісі.

Якщо ви шукаєте серйозні стосунки, не публікуйте фото в купальнику, в одязі сексуального характеру, відверті знімки, що провокують. Пам'ятайте, що, окрім вашого потенційного чоловіка, анкету переглядають тисячі інших чоловіків. А кому сподобається, якщо інтимна сторона жінки доступна всім без винятку?

В анкетних даних рекомендуємо вказувати правдиву інформацію, щоб уникнути неприємних моментів. У європейця не повинно складатися враження, що його дурять. Коли не потрібно приховувати та підбирати слова, розмова виходить більш продуктивною та природною.

Мовний бар'єр може стати перешкодою для спілкування російської дівчини та німця, тому якщо ви не знаєте німецьку мову, обов'язково вказуйте в анкеті альтернативу, наприклад англійську. Крім того, ви можете користуватися онлайн-перекладачем або однією з програм, яка вмить перекладає тексти в процесі онлайн-переписки. Враховуйте, що такі послуги часто неточно передають сенс фраз і слів, тому є ризик, що між вами та співрозмовником може виникнути нерозуміння.

Правила онлайн-спілкування

Як правильно зацікавити чоловіка під час листування? У процесі онлайн-спілкування з громадянином іноземної держави ви повинні дотримуватись негласних правил:

  • завжди бути ввічливою та коректною;
  • дотримуватися особистих меж чоловіка;
  • не засуджувати релігію, політику країни, де мешкає ваш опонент, а також публічних осіб, що належать його нації;
  • не використовувати образи, погрози, нецензурну лексику, оскільки це не лише негарно з боку дівчини, а й може спричинити кримінальну чи адміністративну відповідальність;
  • сарказм, чорний гумор, відвертий сексуальний підтекст та обмін фото інтимного характеру на сайті знайомств Globe Romance недоречні;
  • не просіть у іноземця гроші, подарунки, будь-яку матеріальну допомогу, крім випадків, якщо він сам виявляє бажання вам чимось допомогти;
  • не проявляйте агресію, якщо чоловік наполегливо просить вас розповісти про те, про що ви не бажаєте говорити. В цьому випадку твердо, але ввічливо відмовтеся.

Вибираючи час для розмови, враховуйте такі фактори, як різниця часу у різних часових поясах, робочий графік чоловіка. Можливо, коли ви хочете поспілкуватися, він зайнятий на роботі або спить. Вибирайте час для листування спільно, щоб не відволікатися і не заважати природним потребам один одного.

Перше знайомство

Отже, європеєць перший написав «Привіт» у спробі познайомитися та впізнати вас краще. Що написати незнайомому чоловікові, щоб зацікавити його? Насамперед вивчіть анкету кандидата та ту інформацію, яку він надав вам. Якщо фото чоловіка однозначно викликає вашу симпатію, обов'язково дайте відповідь йому, щоб показати свою зацікавленість.

Європейці звикли жити у суспільстві за принципом рівноправності статей. Крім того, жителі Німеччини та Швейцарії дуже сором'язливі і недосвідчені в питаннях невинного флірту, тому жінці припустимо виявляти ініціативу, щоб почати розмову і продовжити онлайн-спілкування. Пишіть першою тому, хто вам сподобався і хто відповідає всім вашим вимогам.

Що написати чоловікові першому, щоб зацікавити? Почніть з привітання, представтеся та зробіть йому кілька компліментів, враховуючи інформацію в анкеті. Говоріть приємне не про особистість кандидата (ви про нього фактично нічого ще не знаєте), а про чоловіків з його країни, його професію загалом. Наприклад: «Я знаю, що німецькі лікарі вважаються найкращими у світі. Напевно, для цього потрібно довго та багато вчитися?». Німці та швейцарці глибоко занурені у свою роботу і, як правило, щиро люблять свою професію, тому з великою ймовірністю ваш комплімент і питання не залишаться непоміченими.

Дуже часто чоловіки-іноземці використовують листи-шаблони (російською мовою), які відправляють одразу кільком дівчатам, сподіваючись, що хоча б одна з них відповість. Без сумніву, це зручно та швидко, але представляє кандидата у чоловіки у невигідному світлі. Якщо вам подобається анкета європейця, у цьому випадку можна мотивувати його на розмову, надіславши вітання та фразу: «Я рада, що ти звернув на мене увагу, але я сподіваюся, що ти напишеш мені особисто». Таким чином жінка показує, що має власну думку і не приймає шаблонів у відносинах. Європейці цінують дам, що поважають себе, тому відповідь на ваш запит, швидше за все, ви отримаєте.

Не відкривайте чоловікові всі свої секрети одразу. Дозуйте інформацію, щоб ваш співрозмовник з кожною новою зустріччю онлайн дізнавався про вас щось нове. Це саме те, чим можна зацікавити чоловіка в онлайн-листуванні. Пам'ятайте, що є теми, яких не можна торкатися за жодних обставин. Зокрема, це подробиці ваших стосунків із чоловіками в минулому, кримінальні історії, в яких ви так чи інакше були замішані, шкідливі звички, яких давно позбулися.

Про що поговорити онлайн

Якими питаннями можна зацікавити чоловіка у листуванні? Такими, що змусять його думати, розмірковувати, згадувати, виявляти емоції. Не ставте питання, які передбачають односкладові, короткі відповіді. Слово «чому» на початку запитання змусить вашого співрозмовника дати розгорнуту відповідь. Використовуйте цей прийом, щоб поговорити з чоловіком.

Німці та швейцарці, як правило, не схильні перебільшувати свої переваги та рівень заробітної плати. Однак не потрібно запитувати іноземця про його фінансове становище, а також скаржитися йому на постійну нестачу грошей, високі ціни та маленьку зарплату. Ваш співрозмовник може подумати, що ви прагнете одружитися з іноземцем, щоб вирішити свої матеріальні проблеми.

Які повідомлення писати чоловікові, щоб зацікавити його? Пошукайте відповіді у його анкеті. Стати трохи психологом, щоб зрозуміти його захоплення, спосіб життя, звички. Наприклад, якщо європеєць вказує як хобі книги, значить, він багато читає та вміє розмірковувати. Якщо ваші уподобання збігаються, використовуйте у спілкуванні вірші, цитати класиків, мудрі фрази філософів, але тільки тоді, коли це доречно. Подумайте, що писати в повідомленнях чоловікові, щоб зацікавити його, якщо в профілі на сайті знайомств вказані пристрасть до кінного спорту, автомобілів, любов до подорожей, риболовлі, колекціонування монет і т.д.

Розмірковуєте про те, як зацікавити чоловіка у листуванні? Приклади питань для продовження спілкування пропонуємо до вашої уваги:

  • "У тебе є домашня тварина? Яке?»;
  • "Фільми якого жанру тобі подобаються?";
  • «Як ти ставишся до китайської (російської, японської, французької, італійської тощо) кухні? Які страви ти любиш найбільше?»;
  • «Ти розповіси мені про свою роботу (хобі чи захоплення)?»;
  • "Яку музику ти любиш слухати?" і т.д.

Як відповісти чоловікові, щоб зацікавити його? Щиро. І, якщо потрібно, чесно зізнайтеся, що у певних питаннях ви не знаєте, але вам дуже цікаво дізнатися про його хобі та захоплення більше. Не варто говорити, що книги або спорт вас зовсім не приваблюють, - така різка і категорична відповідь може призвести до того, що людина замкнеться і припинить спілкування. Поважайте його інтереси і вчіться слухати, навіть якщо ви далекі від теми, що обговорюється.

Набагато легше буде порозумітися тим парам, у яких інтереси, хобі та захоплення збігаються. Ось тут ви можете не обмежувати себе, сміливо вступати в обговорення, суперечки, ставити запитання та відповідати зі знанням справи.

Як переписуватись з чоловіком, щоб зацікавити? Німецькою мовою. Це розповість чоловікові про гнучкість вашого розуму, серйозний настрій для переїзду до Німеччини або Швейцарії. Але не використовуйте шаблонні фрази та тексти, перекладені за допомогою онлайн-перекладача. Вчіть мову, тим більше, що при спілкуванні з німцем у вас завжди буде безкоштовна практика.

Скільки потрібно листуватися до першої зустрічі

Знайомство може розпочатися з банального вітання і з часом перерости у захоплюючі бесіди, які можуть тривати годинами. Але не варто затягувати етап ваших онлайн-переписок та відеосеансів, оскільки подібні розмови так і можуть залишитись розмовами назавжди. Як показує статистика, тривале листування характерне для занадто невпевнених чоловіків, а також для одружених іноземців, які в такий спосіб бажають прив'язати до себе дівчину. Оптимальний термін для онлайн спілкування – 2-3 тижні, після чого за згодою обох сторін бажано організувати першу зустріч.

Безпека онлайн-листування

Сайт знайомств Globe Romance орієнтований на тих чоловіків та жінок, хто шукає серйозні стосунки та має намір вступити у законний міжнародний шлюб. Саме тому ми ретельно перевіряємо кандидатів з обох сторін, щоб виключити появу в проекті анкет-пустушок, неверифікованих користувачів, які дають невірну інформацію про громадянство, вік тощо, а також людей з підмоченою репутацією.

Перед тим як розпочати реєстрацію, радимо вивчити правила безпеки, щоб знати, як спілкуватися з чоловіком у листуванні без неприємних наслідків:

  1. Ми рекомендуємо обережно ставитись до передачі особистих даних через Інтернет, щоб уникнути негативних ситуацій. Ніколи не надсилайте скани та ксерокопії паспорта, прав водія, візи та інших документів, що засвідчують особу, навіть якщо співрозмовник запевняє вас, що надасть допомогу з оформленням запрошення та реєстрацією. Щоб відвідати Німеччину або Швейцарію, вам достатньо купити туристичну путівку, а шенгенську візу в будь-якому випадку доведеться оформляти в Росії. Отже, немає жодного виправдання прохання користувача сайту знайомств переслати будь-які документи або гроші.
  2. Чоловіки-іноземці можуть запитати ваш номер мобільного, канал відеозв'язку. Намагайтеся не робити цього при першому знайомстві, адже може статися так, що ви не захочете продовжувати спілкування, а нав'язливого шанувальника потім складно позбутися. Рекомендуємо завести другу СІМ-картку спеціально для розмов з потенційним кандидатом у чоловіки. Це дозволить вам вибрати окремий, більш вигідний тариф для дзвінків за кордон, а також без жалю заблокувати номер, якщо ваші відносини з іноземцем не складуться.
  3. Реально дивіться речі. Не бачачи людини і нічого не знаючи про неї, складно впоратися зі своєю фантазією, яка малює в уяві ідеальні картинки щасливого сімейного життя з багатим іноземцем, який готовий виконати будь-яке ваше бажання. Насправді, німці, швейцарці, як і інші люди на Землі, не позбавлені недоліків. Більше того, деякі якості європейців неприємні та незвичні для російських жінок. Пам'ятайте, що за привабливою зовнішністю може ховатися справжній тиран, агресор, одружений чоловік, шлюбний аферист, шахрай чи людина із психічними відхиленнями. Будьте стримані у виявах емоцій, не погоджуйтесь на зустріч наступного дня після знайомства, навіть якщо європеєць обіцяє прилетіти до вас на особистому літаку вже завтра. Наше агентство Globe Romance намагається убезпечити користувачів сайту, ретельно перевіряючи інформацію, що надається.

Підбиваючи підсумки

Знайомство з іноземцем для серйозних стосунків та шлюбу – делікатна справа. Від одних жінок це вимагає повної мобілізації сил та енергії, інші ж знаходять чоловіка у найкоротші терміни. Безперечно, життя в Європі варте цих зусиль, однак, чи буде воно щасливим і повноцінним, залежить тільки від вас.

Можна нескінченно довго переписуватися з чоловіками, намагаючись знайти той самий ідеал, який ви сформували в голові. А можна просто взяти відповідного кандидата і спробувати пройти з ним життєвий шлях, незважаючи на його недоліки, труднощі та перешкоди. Саме так створюється міцна родина – коли люди, що люблять, дбають

Go back